dimarts, 17 d’abril del 2012

Robin Hood

A Anglaterra, al segle XIII, Robin Longstride (Russell Crowe) és un magnífic arquer que ha lluitat al servei del seu rei Ricard Cor de Lleó. Quan torna cap a casa lluita contra els francesos i saqueja diversos pobles.



Quan el rei Ricard mor, Robin es trasllada a Nottingham per complir amb una promesa feta a Sir Robert Loxley abans de morir: portar l'espassa al seu pare, Sir Walter Loxley. Allà coneix a Lady Marion, la vídua de Loxley.

                                       

Mentrestant, l'Anglaterra del moment no passa per un bon moment. El rei és Joan Sense Terra, un rei sense caràcter que no aconsegueix unir el país i que és incapaç d'afrontar els perills d'una invasió francesa, liderada pel cavaller Godfrey. L'objectiu de Robin i els seus homes serà el d'impedir una guerra, i la pèrdua innecessària de vides humanes que tots els conflictes comporten.




Amb aquesta pel·lícula podem aprendre a valorar el treballar en equip, i a entendre que tota societat necessita un govern que respecti la llibertat, la democràcia i els drets humans. Aquest film està ambientat a l'Edat Mitjana però ja en aquesta època es reivindicava poder viure en pau, igualtat i amb plena consideració cap a tots els ciutadans d'un país. Totes les persones es mereixen ser tractades justament a tots nivells, i en tots els indrets del món.

En aquesta pàgina trobareu informació complementària del film, i en aquest enllaç en anglès la d'Universal Studios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada