dimecres, 8 de febrer del 2012

Resacón en Las Vegas

"The Hangover" es la història d'un desmadrat comiat de solter en la que el futur nuvi i els seus tres amics, dos dies abans del casament, preparen una festa a Las Vegas. Doug (Justin Bartha) viatja a la ciutat del joc amb els seus millors amics Phil (Bradley Cooper) i Stu (Ed Helms), així com amb el seu futur cunyat Alan (Zach Galifianakis).




La festa és de campionat i, com era d'esperar, al matí següent, tenen una resaca monumental. El problema és que, no són capaços de recordar res del que ha passat  durant la nit anterior.  Així es troben que el nuvi ha desaparescut, i que han aparegut  dues sorpreses en la suite de l'hotel: un tigre i un nadó.


                    

Amb aquesta divertida comèdia, amb crítiques excel·lents, podem aprendre a que en la nostra vida els excessos es poden pagar molt cars, i que ens podem divertir sense caure en les exageracions. Passar-ho bé amb els amics és sempre positiu, encara que sempre hem de ser responsables amb el que fem, i mai hem de perjudicar ni fer mal als altres, amb les nostres aficions ni diversions. En aquesta pàgina podreu trobar més informació sobre aquest film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada