dijous, 29 de març del 2012

Bienvenidos a Zombieland

En un món plagat de zombis, Columbus (Jesse Eisenberg) és un jove que viu aterroritzat. Però precisament la por i la cobardia li han permès sobreviure. Un dia coneix a Tallahassse (Woody Harrelson), un noi que no té cap objectiu a la vida, ni s'ha interessat mai per res. A partir d'ara tindrà l'interès de lluitar contra els zombies, i per aconseguir-ho haurà de treballar en equip, i confiar amb els altres per primera vegada.



Aquests nois coneixen a Wichita (Emma Stone) i a Little Rock (Abigail Breslin), que també sobreviuen al caos com poden. Entre tots, hauran de coordinar-se i ser un grup davant de tots els perills.

                                        

Amb aquesta pel·lícula podem aprendre a treballar amb més d'una persona, a confiar amb els altres , i a entendre que vivim en una societat de la qual formem part, i en la qual hi hem de participar de manera positiva i constructiva.


    

    En aquesta pàgina trobareu més informació i crítiques sobre aquest film, amb una excel·lent acollida al Festival de cinema fantàstic de Sitges, i aquí l'enllaç de la pàgina oficial en anglès.                               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada