dijous, 15 de març del 2012

Los viajes de Gulliver

Lemuel Gulliver (Jack Black), un aspirant a escriptor que treballa com a repartidor en un diari de Nova York, somia  escriure llibres de viatges. A partir d'aquesta idea decideix navegar cap al Triangle de les Bermudes, però una tempesta l'arrossega cap a una illa perduda on viuen uns éssers diminuts: els liliputencs.



Després d'un inici complicat el gegant Gulliver esdevé una font d'inspiració i confiança pels seus nous amics. Així, els liliputencs aconsegueixen una victòria davant dels seus enemics de l'illa veïna.

De tota manera, Gulliver ha d'arreglar encara molts dels seus defectes com a persona, i l'experiència a Liliput li serveix com a revulsiu en els canvis que sap ha d'afrontar en aquesta nova etapa de la seva vida.



Amb aquesta pel-lícula podem aprendre a respectar als altres i a valorar-los siguin com siguin com Gulliver fa a Liliput. També podem veure que sempre hem d'intentar millorar en els aspectes de la nostra vida que no funcionen del tot bé, i on és necessari, a vegades, afrontar canvis i noves maneres de veure les coses.

 

    En aquest enllaç trobarem més informació sobre aquest film, i aquí l'obra literària completa Los Viajes de Gulliver de Jonathan Swift. També podeu trobar la versió original en anglès Gulliver's Travels en aquesta pàgina.                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada