divendres, 11 de maig del 2012

Acero puro

En un futur proper la boxa ja no és humana, i els robots en són els protagonistes. En aquest context, Charlie Kenton un antic boxejador decideix provar fortuna en aquest món i aconseguir un robot competitiu i guanyador.


A l'inici d'aquest nou repte es troba una notícia inesperada: la seva antiga parella ha mort i el seu fill queda al seu càrrec. A partir d'aquest moment, s'estableix una nova relació entre dos desconeguts que han d'aprendre a conviure per primera vegada. Amb el temps aprendran a treballar junts, i després de molts errors i frustracions es convertiran en un equip cohesionat i eficaç.



A partir de la visió d'aquesta pel·lícula podem aprendre a valorar el treball en equip, i a entendre que les relacions personals sovint no són fàcils. En aquest cas, un pare ha posat la seva feina per davant del seu fill, i ha vist que això ha estat una gran equivocació. En moltes ocasions, cometem errors de manera voluntària o involuntària i serà reflexionant, escoltant als altres i aprenent que tindrem les eines adients per a millorar en la nostra vida, i poder assolir els objectius que ens anem proposant en el dia a dia.



En aquesta pàgina, trobaràs més informació sobre aquest film del director Shawn Levy i amb títol original Real steel, i aqui la pàgina oficial en anglès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada