dimarts, 22 de maig del 2012

Tintín y el Secreto del Unicornio

Tintin y El Secreto del Unicornio, explica la història de l'incansable i curiós periodista Tintin en el moment en el que descobreixen que la maqueta d'un vaixell conté un secret explosiu. En aquesta aventura es troba en el punt de mira del malvat Ivan Ivanovitch Sakharin.



Amb l'ajuda dels seus amics i companys com el seu gos Milú, el capità Haddock o els inspectors Dupond i Dupond, anirà pel tot el món amb l'objectiu de trobar el lloc on descansa "L'Unicorn", antiga nau que pot contenir un tresor però també una antiga maldició.



 Amb aquesta pel·lícula del director Steven Spielberg podem aprendre a lluitar i treballar en l'objectiu d'aconseguir les fites que volem. Sovint en el nostre dia a dia, ens trobem amb dificultats i problemes. Davant d'aquestes situacions podem prendre nota de Tintin, persona incansable que no s'atura davant de res, i que confiant amb ell mateix i amb els seus companys, aconsegueix després de molts esforços tot allò que s'havia proposat.



En aquest enllaç trobareu més informació d'aquest film,  i en aquest enllaç la pàgina oficial en anglès i francès.



Tintin és un còmic del dibuixant i guionista belga Hergé (Georges Rémi), compta amb un museu a Louvain-la-Neuve, prop de Brussel·les. Aqui podreu trobar tota la seva obra en castellà amb fotografies i sinopsis, i en aquesta pàgina en francès (versió original).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada